Július eleji programcsokor

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Angol kalauz júliusban


Minden szülő, minden anya elsődleges törekvése, hogy gyermekünknek a legjobbat biztosítsuk az élet legtöbb területén. Felelősségteljes szülőként nehéz eldönteni, hogy mikor is kezdjük el kisbabánk oktatását. Szerencsére ma már nem kell választani a játék és tanulás között, mert millió vidám foglalkozás között válogathatunk, amik játékos készségfejlesztő elemekben gazdagok. Ráadásul a vakáció alatt sem kell kompromisszumot kötnünk! 

 

Együtt könnyebb – közösség és tapasztalatcsere 

Angol kalauz - ölbeli angol

Gyermek-, és bababarát szállodánkban a noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa-ban 100+1 gyerekbarát szolgáltatásunk mellett szállodai programok széles skálájával készülünk, hogy a pihenés ne csak önfeledt, hanem tartalmas is legyen. Az elmaradhatatlan babaúszás, babamasszázs, csiri-biri babatorna, kerekecske-gombocska mondókás foglalkozás, maminbaba hordozós latin fittness és persze a nagyobbacskáknak való mini chef, kreatív kézműves és tematikus programok mellett új programunk indul. Július 1-15. között akár heti 4 alkalommal is részt lehet venni Angol kalauz – ölbeli babaangol foglalkozásainkon. Nézze meg csomagajánlatunkat ITT! 


Angol kalauz – babáknak és mamáknak 


Az Angol kalauz: ölbeli babaangol, egy olyan mondókás-mókás program, ahol a picurkák kacagva-játszva sajátíthatják el az angol nyelvet. Így megkönnyíthetjük csemetéink fejlődését és a tanulási készség fejlődését, aminek későbbi életük folyamán is nagy hasznát vehetik. Pici kortól érdemes elkezdeni az oktatást játékos formában, egyrészt hogy a tanulást, mint folyamatot is összekösse kisbabánk jó érzésekkel: az örömmel és szórakozással, másrészt mert jól tudjuk, hogy a pici gyerekek könnyebben megjegyzik az új infókat. 


A foglalkozást vezető kolléganőnk talán hitelesebben bemutatja saját szavaival az elképzeléseit: 


„Kecskésné Verebi Mónika vagyok. 
Egerben végeztem angoltanárként az Eszterházy Károly Főiskolán.  4 év általános iskolában eltöltött pedagógiai munka után kerültem Noszvajra, az Oxigén Hotelbe és vagyok immár 5. éve animátora. A hotelben lehetőségem volt jobban megismerni az óvodás korosztályt és a babákat. A sok kreatív kézműves és mozgásos program között tartok számukra babamasszázs oktatást és csiribiri tornát is. 


Nemrégiben találtam rá egy anyuka ajánlásával az Angol Kalauz programra és nagyon boldog vagyok, hogy végre angolul is tarthatok mondókás foglalkozásokat. Külön örömömre szolgál, hogy ezzel szállodánk színesítheti a babáknak szóló programjait. Legfőbb célom, hogy minél több picivel megszerettessem az angol nyelvet és minél több szülőhöz eljuttassam ezt a nagyszerű programot, mely játékosan segít megalapozni a gyermekek későbbi nyelvtanulását.
Szeretettel várok minden kedves szülőt, aki szeretne kisbabájával egy örömteli, mozgásos, dalolós, angol nyelvű mondókás foglakozáson részt venni.” 

 


Július 1-15. között heti 4 alkalommal!


Próbáljanak ki a pihenés közben minél több foglalkozást, és ne feledjék a pecséteket összegyűjteni! Az aktuális heti programrendet itt lehet megnézni, vagy személyesen lehet érdeklődjenek a recepción vagy animátor kollégáinknál. 
 


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X