Álomhétvége az Oxigén Hotelben - Álomprogramjainktól felejthetetlen lesz a gyermeknap!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Legyen idén ÁLOMSZÉP a gyermeknap! Álomprogramokkal várunk egész hétvégén!


Családi szabadulás OXY-GENIUS szobájából, álom-finom kókuszgolyó készítés, családi kvízjáték, Álombárány aquafitness, Minidisco Álomutazó slágerekkel… Csak néhány a gyermeknapi tematikus Álomhétvégénk programjai közül, amelyek idén felejthetetlenné varázsolják a gyermeknapot!

Gyermeknapi wellness Noszvajon

Egy hétvége, ami csak a gyermekekről szól

Tematikus gyermeknapi Álomhétvégénk programjait az Álomutazó mesemusical ihlette. A csodás történet egy olyan világban játszódik, ahol senki sem alszik, így senki sem álmodik. Tomi, a történet tízéves főhőse az álombáránnyal karöltve indul harcba az álomvilág megmentéséért. Gyermek- és bababarát szállodánk összes apró lakója átélheti a történet szépségeit gyermeknapi Álomhétvégénken!

 

Álomjó családi pihenés Noszvajon

Jól tudjuk, hogy a közös emlékek, a gyermekkori szép élmények pótolhatatlanok. Mindezt szem előtt tartva alkottuk meg különleges, változatos Álomprogramokkal színesített gyermeknapi hétvégénként. Nem csupán az Álomutazó rajongóinak érdemes azonban ellátogatniuk hozzánk. A ragyogó, tavaszi Noszvaj, közel 300 négyzetméteres wellness birodalmunk, gyermek- és bababarát szolgáltatásaink, gyermek all inclusive ellátásunk, otthonos, az angol vidéki kúria hangulatát idéző 50 szobánk mindegyike a tökéletes családi wellness pihenést garantálja. 

 

Legyetek részesei ti is felejthetetlen gyermeknapi Álomhétvégénknek május 24 és 26 között! IDE kattintva csomagajánlatunk minden részlete elérhető!

 

Színes Álomprogramok, sztárfellépő, rajzverseny, és még sok más

Péntek (05.24)

Pénteken érkezéskor minden lurkót Bárány és Páfrány bögrével, és színezővel lepünk meg már a szobába belépve. Hogy anya és apa se maradjon ajándék nélkül, az egész családot választható tejcsokoládé vagy limonádé alapú welcome drinkkel fogadjuk. A móka délután 14 és 16 óra között OXY-GENIUS szabadulószobájában folytatódik, ahol kéz a kézben oldhatjátok meg a feladatokat. Hogy biztosan ne maradjatok le, jelentkezzetek animátorainknál! BariPopp programunkat sem érdemes kihagyni 15 órától!

 

A sok mókától könnyedén megéhezhetünk, így 16 órától animátoraink segítségével készíthetnek Álomutazó álom-finom kókuszgolyókat a gyerkőcök. 17 órától mindenkinek wellness birodalmunkban a helye, ahol vendégeink Álombárány aquafitnessen vehetnek részt. 18 órától kezdődő családi kvízjátékunk résztvevői sok-sok értékes nyereménnyel gazdagodhatnak, 19 órától pedig Páfránnyal karöltve vehetnek részt táncos party-nkon.

 

Szombat (05.25)

Miután minden apró vendégünk kikászálódott kényelmes ágyikójából, és éttermünkben elfogyasztotta svédasztalos reggelink finomságait, 10 órától Álombárány bábkészítésen, kézműves foglalkozáson vehetnek részt. 12 órától a kicsik az animátorokkal közösen fogyaszthatják el az ebédet, hogy anya és apa is eltölthessen egy kis időt kettesben. 13 órától Álom Arcfestéssel folytatódik a móka, ha pedig előző nap lemaradtatok volna OXI-GENIUS szabadulószobájáról, ne csüggedjetek. Szombaton 14 és 16 óra között átélhetitek (vagy újra átélhetitek) az élményt. Ekkor se feledkezzetek meg az animátorainknál való jelentkezésről!

 

16 órától gondoskodó animátoraink a gyermekek legnagyobb örömére álom-palacsintakészítéssel várják a piciket, 17 órától indul a Kincskeresés Nagyokos módra. 18:30-tól Álomhétvégénk sztárvendége, az Álomutazó mesemucial szereplője, Szabó Győző örvendezteti meg a kicsiket és szüleiket, a műsor után pedig a hétvége megkoronázásaként indul a Minidisco Álomutazó slágerekkel!

 

Vasárnap (05.26)

Vasárnap sem hagyunk unatkozni! 10 órától Mit álmodtam éjjel?! rajzverseny indul. Biztosak vagyunk benne, hogy igazi remekművek születnek majd! 

Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X