Páfrány az Állatkertben

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Állatkerti móka


Társadalmi felelősségvállalás 

 

Minden apa és anya legfőbb törekvése, hogy gyermekeiknek jó példát mutassunk tetteinkben és értéket teremtve tanítsuk őket. Noszvaji gyermek-, és bababarát hotelünk munkatársai számára nagyon fontos – a felejthetetlen közös pillanatok szerzésén kívül -, hogy jó példával járjunk elöl a környezetvédelem, állatvédelem területén is. 

 

 

Páfrány az Állatkertben
Folytatás hamarosan!


Bár a rengeteg játszanivaló, és a sok kis lurkó nagyon leköti Páfrány mindennapjait, azért mindig tud arra figyelni, hogy utazásai alkalmával kedvezményeket és ajándékokat vigyen magával. Nemsokára ismét ellátogat az Állatkertbe, a részletekkel jövünk hamarosan! Egy nagyon fontos kérdésről lehet majd szavazni is, ezért minden kedves vendégünk és érdeklődőnk részvételére számítunk. 

 

További szép napot kíván: 

 

Páfrány 


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X