Állati jó szülői értekezlet

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Állati jó szülői értekezlet


Egy napos, októberi vasárnapon a Fővárosi Állatkert nevelőszülői napján vettünk, ahova programokat, játékokat és nyereményeket vittünk magunkkal. Már hetek, hónapok óta készültünk erre, és október 6-án örökbe fogadtuk Sheshe-t is végre. Egész nap ott lépdelt mellettünk, figyelemmel kísérte az eseményeket, persze csak amennyire fontos teendői engedték. 

 

 

Állati jó szülői értekezlet
Oxigén élményKedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X