Nagyszerű akciós wellness hétvége Noszvajon, az Oxigén Hotel**** Family & Spa-ban.

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Akciós wellness hétvége vidéken

Akciós wellness hétvége vidéki családbarát hotelünkbenAkciós wellness hétvége

Közeledik a hosszú hétvége és párjával, esetleg családjával szeretne eltölteni egy kellemes wellness hétvégét valahol? Akciós wellness hétvége várja Önt és családját egész évben páratlan élményekkel wellness szállodánkban Noszvajon, az Oxigén Hotel**** Family & Spa-ban. Igazán pihentető, minden korosztály igényeit kielégítő hotelünk felejthetetlen élményt nyújt az egész család kikapcsolódásához. Kattintson IDE, ha bővebb információt szeretne kapni csomagajánlatainkról, az alábbi gombra kattintva pedig azonnal szobát is tud foglalni nálunk!

 

  

Akciós wellness hétvége a vidéki Noszvajon

Ha szeretne kiszakadni a mindennapok rohanásából és eltölteni egy pihentető hétvégét párjával, vagy családjával, nagyszerű választás lehet egy akciós wellness hétvége páratlan vidéki wellness szállodánkban, az Oxigén Hotel**** Family & Spa-ban. Számos csomagajánlatunk között biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet, legyen az egy családi kiruccanás, vagy akár egy romantikus hétvége kettesben. Csodálatos vidéki környezetben és rengeteg program lehetőséggel várjuk Noszvajon szállodánkban.

 

Akciós wellness hétvége gyerekbarát szállodánkban

Családbarát szállodánkban nem csak a felnőttek, de a gyerekek is igazán fantasztikusan érezhetik magukat. Míg a felnőttek kényeztető pihenésüket töltik egy akciós wellness hétvége keretein belül csodálatos wellness részlegünkben, addig a gyerekek sem fognak unatkozni. Szakmailag felkészült kollégáinkból álló animátor csapatunk az egész nap folyamán izgalmas programokkal várja a kisebbeket, hogy élményteli kalandokban legyen részük, amíg nálunk, , az Oxigén Hotel**** Family & Spa-ban töltik idejüket. Hatalmas ősfás parkunban megannyi játék és kaland várja a kicsiket, melyeket szakszerű felügyelet mellett próbálhatnak ki. Játszhatnak Kalandparkunkban, fára mászhatnak, valamint készség és mozgásfejlesztő játékokban is kipróbálhatják magukat, mivel szakmai csapatunk nagy gonddal figyel oda, hogy minden játék korosztálynak megfelelő és izgalmas legyen.

 

Akciós wellness hétvége felejthetetlen élményekkel télen-nyáron

Ha esetleg rosszra fordulna az idő az akciós wellness hétvége folyamán, akkor sem kell aggódnia a szülőknek, hiszen megannyi beltéri, hasonlóan érdekes programmal kedveskedünk a legapróbbaknak is. Izgalmakkal teli Tini Barlangunk egész napra való játékkal és szórakozással várja a gyerekeket, ahol új barátokra tehetnek szert, de akár bekuckózva mesét is nézhetnek, ha éppen arra vágynak. Mindemellett egyedülálló gyerekbarát wellness részleg is a lurkók rendelkezésére áll egész évben, ahol nem csak csúszdázhatnak és pancsolhatnak sőt, akár saját kedvükre szabhatják a gyerek medence élmény elemeit is. Különleges gyermek szaunánkat is kipróbálhatják, ahol 40 Celsius fokos melegben különböző jótékony hatású illóolaj programmal várjuk őket. Ha az egésznapos mókázásban elfáradnak, különleges gyerekbarát felszereltséggel szobánkban egy kettőre el is szenderednek majd.

 

Akciós wellness hétvége a romantika jegyében

Ha esetleg nem családjával, hanem párjával szeretne kettesben eltölteni, egy meghitt hétvégét, tökéletes lehetőséget nyújt erre egy akciós wellness hétvége az Oxigén Hotel**** Family & Spa-ban. Kényeztető és egyben pihentető kikapcsolódásban lesz részük szállodánkban, ahol minden az Önök kényelmét hivatott szolgálni. Csodálatos környezetünk kiválóan alkalmas arra, hogy nagy sétákat tegyenek parkunkban, ahol a kikapcsolódás teljességét páratlan vidéki szállodánk ZEN kertje i garantálja. Igazi kis japánkert hangulatát idézi, ahol egy kellemes séta keretein belül leülhetnek és elszakadhatnak néhány percre a nyüzsgő mindennapok stresszétől.

 

Akciós wellness hétvége nagyszerű programlehetőségekkel

Egy akciós wellness hétvége szállodánkban remek programlehetőségeket is kínál, hiszen hotelünk a csodálatos Noszvajon található, mely már önmagában is egy felfedezésre méltó település, de ezen felül szállodánk alig több, mint 10 km-re fekszik a történelmi Eger városától, ahol egy városnézéssel egybe kötött kirándulás, remek hétvégi program lehet párjával. Ha az egésznapos kirándulásban elfáradnának, kipihenhetik a napot wellness részlegünkben, ahol elmerülhetnek a jacuzziban, kérhetnek egy kényeztető masszázst, vagy szaunánkban pihenhetnek romantikus hangulatban, mely testet és lelket egyaránt felfrissít. Sőt az akciós wellness hétvége alatt egyedülálló japán tea kostóláson is részt vehettek együtt, ezzel is gazdagítva közös emlékeiteket.
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Téli mese
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Szüretzáró Szünidő
119 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek ( 10 év alatti) /2 éjszakától
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csodás Magyarország
Kérjen ajánlatot a recepciós kollégáktól!
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Őszi Oxigén
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X