Akciós csomagajánlat az egész család számára! Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa folyamatosan frissülő ajánlatai között biztosan megtalálja azt, amit keres!

menu

Akciós csomagajánlat a páratlan élményekért

Akciós csomagajánlat vidéki szállodánkban

 

Ha akciós csomagajánlat az, amit keres, akkor vidéki családbarát hotelünkben biztosan megtalálja, amit keres! Egész évben megújuló ajánlatokkal készülünk nem csupán gyermekkel érkezők, de párok számára is. Minden akciós csomagajánlat elkészítése során gondolunk kicsikre és nagyokra egyaránt, nem csupán kedvezményes nyaralást, de felejthetetlen élméyneket is nyújtunk. Csomagajánlatainkat IDE kattintva érheti el, az alábbi gombra kattintva közvetlenül szobát is foglalhat nálunk!

 

 

Akciós csomagajánlat az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban

 

Akciós csomagajánlat az egész család számára

 

Egy akciós csomagajánlat akár ajándékként is tökéletes választás. Egy, vagy több gyerkőccel érkezők, nagyszülők és unokák, de egyedülálló szülők számára is kínálunk lehetőségeket az év több időszakában is. Akciós csomagajánlatainkat minden esetben úgy tervezzük meg, hogy azok a tökéletes pihenést garantálják vidéki szállodánkban. 

 

Akciós csomagajánlat gyermekbarát szolgáltatásokkal

 

Egy akciós csomagajánlat megálmodásakor sem feledkeztünk meg a gyerkőcök különleges igényeiről. Gyermekbarát szolgáltatásainkat minden hozzánk érkező lurkó számára biztosítjuk, a kedvenc reggeli falataiktól, a kétszintes játszóváron és gyermek-, valamint bababmedencéinken át, egészen gyermek all inclusive ellátásunkig. Mindegy, hogy odakint hull a hó, vagy hétágra süt a nap, folyamatosan izgalmas, kreativitást igénylő, játékos programokkal várjuk a kicsiket, és kicsit nagyobbakat. Animátorainkért és hotelünk barátságos dinoszauruszáért, Páfrányért, odáig vannak a lurkók! Gyermekbarát szolgáltatásaink minden akciós csomagajánlat részét képezik, biztosan nem szenvednek majd hiányt semmiben!

 

Akciós csomagajánlat egy apás hétvégéhez

 

Akciós csomagajánlat a lurkóknak és apának? A gyerekekkel töltött apás hétvége mindenkinek öröm, mindenki várja, még ha az apukáknak nem is mindig egyszerű kitalálni a programot, kiválasztani a helyszínt. Mai furcsa világunkban nem ritkák a gyermeküket egyedül nevelő apukák, az pedig még gyakoribb, hogy a külön élő édesapák keresnek a gyerekeikkel közösen eltölthető hétvégi programot. Ami nem kis feladat, hiszen bármilyen szoros is a kapcsolat szülő és gyermek között, folyamatosan lefoglalni a gyerekeket, egyszerre focizni menni a fiúkkal és arcfestést csináltatni a lányoknak, wellnessezni is, meg az étkezéseket is megoldani – apát próbáló feladat!

 

A gyermek- és bababarát Oxigén Hotel**** Family & Spa falai között mindez egyszerűen kivitelezhető. Nálunk biztosan található olyan akciós csomagajánlat, amely leveszi a szervezés terhét az Ön válláról is! Szállodánk az ország egyik legtisztább levegőjű településén, Noszvajon, romantikus természeti környezetben, családbarát szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az izgalmas erdei környezet, a kalandpark, a szinte egész nap rendelkezésre álló wellness birodalom mind csupa csábító lehetőséget rejtenek. Számos olyan akciós csomagajánlat áll vendégeink rendelkezésére, amiknek köszönhetően kedvezményesen fedezhetik fel ezt az gyönyörű környéket.

 

Szakképzett animátorok segítenek kiválasztani a gyerekőcök számára legmegfelelőbb elfoglaltságokat, minden nap vidám, kreatív, sportos programokkal szórakoztatják őket. Míg a gyerekekre gondos szemek vigyáznak, apa is nyugodt szívvel élvezheti a kényeztető wellness szolgáltatásokat! Ismerje meg csomagajánlatainkat IDE kattintva, kínálatunkban biztosan található olyan akciós csomagajánlat, ami Önök számára is megfelelő. Kérje és vegye igénybe gyermek all inclusive szolgáltatásunkat, hogy maradéktalanul kielégíthesse a kicsik minden igényét!
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Online foglalási Akció
84830 Ft
 
Csiri-biri csomag-Nyáron is!
99990 Ft
 
Nyári Babaúszás
99990 Ft
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
99990 Ft
 
Apa a srácokkal
67900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
67900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
67900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Tavaszi Levegő
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
67900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Hurrá, nyaralunk!
99800 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X