Akciós csomagajánlat az egész család számára! Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa folyamatosan frissülő ajánlatai között biztosan megtalálja azt, amit keres!

menu

Akciós csomagajánlat a páratlan élményekért

Akciós csomagajánlat - Családbarát wellness hotelAkciós csomagajánlat vidéki szállodánkban

Ha akciós csomagajánlat az, amit keres, akkor vidéki családbarát hotelünkben biztosan megtalálja, amit keres! Egész évben megújuló ajánlatokkal készülünk nem csupán gyermekkel érkezők, de párok számára is. Minden akciós csomagajánlat elkészítése során gondolunk kicsikre és nagyokra egyaránt, nem csupán kedvezményes nyaralást, de felejthetetlen élméyneket is nyújtunk. Csomagajánlatainkat IDE kattintva érheti el, az alábbi gombra kattintva közvetlenül szobát is foglalhat nálunk!

 

 

Akciós csomagajánlat az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban


Akciós csomagajánlat az egész család számára

Egy akciós csomagajánlat akár ajándékként is tökéletes választás. Egy, vagy több gyerkőccel érkezők, nagyszülők és unokák, de egyedülálló szülők számára is kínálunk lehetőségeket az év több időszakában is. Akciós csomagajánlatainkat minden esetben úgy tervezzük meg, hogy azok a tökéletes pihenést garantálják vidéki szállodánkban. 

 

Akciós csomagajánlat gyermekbarát szolgáltatásokkal

Egy akciós csomagajánlat megálmodásakor sem feledkeztünk meg a gyerkőcök különleges igényeiről. Gyermekbarát szolgáltatásainkat minden hozzánk érkező lurkó számára biztosítjuk, a kedvenc reggeli falataiktól, a kétszintes játszóváron és gyermek-, valamint bababmedencéinken át, egészen gyermek all inclusive ellátásunkig. Mindegy, hogy odakint hull a hó, vagy hétágra süt a nap, folyamatosan izgalmas, kreativitást igénylő, játékos programokkal várjuk a kicsiket, és kicsit nagyobbakat. Animátorainkért és hotelünk barátságos dinoszauruszáért, Páfrányért, odáig vannak a lurkók! Gyermekbarát szolgáltatásaink minden akciós csomagajánlat részét képezik, biztosan nem szenvednek majd hiányt semmiben!

 

Akciós csomagajánlat egy apás hétvégéhez

Akciós csomagajánlat a lurkóknak és apának? A gyerekekkel töltött apás hétvége mindenkinek öröm, mindenki várja, még ha az apukáknak nem is mindig egyszerű kitalálni a programot, kiválasztani a helyszínt. Mai furcsa világunkban nem ritkák a gyermeküket egyedül nevelő apukák, az pedig még gyakoribb, hogy a külön élő édesapák keresnek a gyerekeikkel közösen eltölthető hétvégi programot. Ami nem kis feladat, hiszen bármilyen szoros is a kapcsolat szülő és gyermek között, folyamatosan lefoglalni a gyerekeket, egyszerre focizni menni a fiúkkal és arcfestést csináltatni a lányoknak, wellnessezni is, meg az étkezéseket is megoldani – apát próbáló feladat!

 

Akciós csomagajánlat hotelünkben

A gyermek- és bababarát Oxigén Hotel**** Family & Spa falai között mindez egyszerűen kivitelezhető. Nálunk biztosan található olyan akciós csomagajánlat, amely leveszi a szervezés terhét az Ön válláról is! Szállodánk az ország egyik legtisztább levegőjű településén, Noszvajon, romantikus természeti környezetben, családbarát szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az izgalmas erdei környezet, a kalandpark, a szinte egész nap rendelkezésre álló wellness birodalom mind csupa csábító lehetőséget rejtenek. Számos olyan akciós csomagajánlat áll vendégeink rendelkezésére, amiknek köszönhetően kedvezményesen fedezhetik fel ezt az gyönyörű környéket.

 

Akciós csomagajánlat szakképzett személyzettel

Szakképzett animátorok segítenek kiválasztani a gyerekőcök számára legmegfelelőbb elfoglaltságokat, minden nap vidám, kreatív, sportos programokkal szórakoztatják őket. Míg a gyerekekre gondos szemek vigyáznak, apa is nyugodt szívvel élvezheti a kényeztető wellness szolgáltatásokat! Ismerje meg csomagajánlatainkat IDE kattintva, kínálatunkban biztosan található olyan akciós csomagajánlat, ami Önök számára is megfelelő. Kérje és vegye igénybe gyermek all inclusive szolgáltatásunkat, hogy maradéktalanul kielégíthesse a kicsik minden igényét!
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Babaúszás: több, mint pancsi
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
Csiri-biri csomagajánlat
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Pihentető Lombhullató
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Téli élmények
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Álarcos Szilveszter
174 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Karácsonyi Csoda
149 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjszaka
 
Szünidei Kalandok
 
NYÁRI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 2019.
99 800 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLDOTT ADVENT
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
VARÁZSVAKÁCIÓ
34 900 Ft/ 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 1 éjtől
 
Kastély Kalandok
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Velünk mókáznak nagyiék is!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Táncoló falevelek
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjtől
 
NYERŐ PÁROS SZINGLIKNEK
94 900 Ft / 2 Select szoba / 2 éjtől
 
Mikulás Móka
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X