Ajándékutalvány karácsonyra - Oxigén élmény az év minden napján

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Ajándékutalvány karácsonyra


Kerüljön idén igazi élmény a fa alá! Ajándékozza meg szeretteit néhány felejthetetlen nappal, melyet bababarát wellness szállodánkban tölthetnek el. Különleges kialakítású hotel, gyerek-, és babaprogramok, Zen Spa családi wellness birodalom és helyi ínyencségek: noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa-nk ajánlata. 

Ajándékutalvány karácsonyra - Oxigén élmény az év minden napján
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől


Egyszóval Oxigén élményünk megvásárlása ajándékutalvány formájában megfelelő ajándék bármely ünnepi alkalomra, és abban biztosak lehetnek, hogy felejthetetlen élménnyel lesz gazdagabb a megajándékozott család! 


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X