Ajándékutalvány - élmény a családnak!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Ajándékutalvány


Vásároljon most, utazzon később

A vírusveszély miatt felelős döntés, ha otthon maradunk. Azonban a krízis elmúltával szeretettel látjuk családját bababarát szállodánkban! Ajándékutalvány vásárlásával támogathatja szállodánkat, segíthet likviditási problémáink megelőzésben, és munkatársaink megtartásában. Vásároljon most, utazzon később! 

Wellness kupon bababarát szállodába


Gyerek all inclusive ellátás 


Nálunk minden 10 év alatti gyerkőcnek all inclusive ellátás jár, azaz napi 5 főétkezést biztosítunk, hogy a reggeli, ebéd és vacsora kötött időpontjához ne kelljen alkalmazkodniuk. A kisbabák számára Hipp bébiételek kínálatából választhatnak, de mindig kínálunk friss gyümölcsöt és innivalót az egész nap folyamán. Igyekszünk ételeinket helyi, friss alapanyagokból készíteni, svédasztalunkon megtalálhatóak hagyományos és nemzetközi fogások is. 


Gyerekprogramok a szállodában 


Lelkes animátorcsapatunk korosztály szerinti gyerek-, és babaprogramokat szervez az év minden napján. A nagyobbaknak mini chef, kreatív kézműves foglalkozások, a babáknak babaúszás, csiri-biri babatorna, babamasszázs tanfolyam, kerekecske-gombocska mondókázós foglalkozás vagy Maminbaba hordozós latin fitness is eléhető. Jó idő esetén több, mint 4 hektárnyi játszótér és kalandpark biztosít programlehetőséget az egész napos mókához ősfás parkunk égig érő fái között. 


Páfrány, a kicsik barátja 


Páfrány bababarát szállodánk kabalaállata, a gyerkőcök kis pajtása. Nagyon szeret játszani, kedvence a friss alma és a legváratlanabb helyeken bukkan fel erdei hotelünkben, időnként a Dínó Játszóházban, a Mókus kalandparkban vagy a Páfrány Activity Parkban. Vidám animátorcsapatunk munkáját segíti, és a szombat esti minidisco-k során sokat táncol a lurkókkal. 


Élménygarancia 

A biztonságos és minőségi szolgáltatások mellett elkötelezett bababarát szállodánkban kiemelten fontos számunkra, hogy a nálunk pihenő családok a Noszvajon töltött napok után - gazdagodva Oxigén élményekkel - azzal a gondolattal utazzanak haza, hogy később szívesen visszatérnek. Mi arra vállalunk garanciát, hogy minden baba és gyerkőc jól érzi nálunk magát, élménygarancia szolgáltatásunkat ezért vezettük be. 
 

Vásároljon utalványt, ha szeretné családjával átélni az Oxigén élményt


Kedves Vendégeink!

Örömmel értesítjük, hogy szállodánk 2020. június 17-én újra megnyitja kapuit!

Természetesen mindent megteszünk vendégeink és munkatársaink biztonsága érdekében, így a hotel teljes területén folyamatos a fertőtlenítés és a takarítás, valamint minden előírást maximálisan betartunk. Szállodánk négy hektáros parkjában biztonsággal pihenhetnek kicsik és nagyok. Az esetleges lemondásokat pedig továbbra is rugalmasan kezeljük.

100+1 gyerekbarát szolgáltatással és sok szeretettel várja újra a családokat az Oxigén Family Hotel****Superior

Beszélgess Páfránnyal!
X