Ajándék wellness utalvány? Lepje meg az Ön számára fontos személyeket, kollégákat, szeretteit a kényeztető kikapcsolódás felejthetetlen élményeivel vidéki wellness hotelünknek köszönhetően!

menu

Ajándék wellness utalvány

Ajándék wellness utalvány, a tökéletes meglepetés

A tökéletes ajándék megtalálása bizony nem könnyű feladat, legyen szó kollégáról, barátról, ismerősről, vagy családtagról. Vidéki wellness hotelünk egyszerű, ugyanakkor biztosan nagy sikert arató meglepetést kínál, ami nem más, mint egy ajándék wellness utalvány. Az Oxigén Hotel Superior Family & Spa családok és párok számára is tökéletes választás, romantikus, angol vidéki kúria hangulatát megidéző szállodánkban garantáljuk a kényeztető kikapcsolódást. Lepje meg Ön is munkatársait, szeretteit ajándék wellness utalvánnyal! Csomagajánlatainkat ITT találja, az alábbi gombra kattintva foglalhat szobát nálunk.

 

Ajándék wellness utalvány az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban

 

Ajándék wellness utalvány a kollégáknak

A munkapszichológusok, HR-szakértők véleménye megegyezik abban, hogy manapság a jó munkaerő megtartása legalább olyan fontos, mint a megfelelő új megtalálása. Ha nem fontosabb, amikor nyitottak a határok, amikor alap a jó angol nyelvtudás, és amikor a multinacionális nagyvállalatok akár külföldi munkahelyeket is kínálnak dolgozóiknak.

 

Ajándék wellness utalvány béren kívüli jutattásként 

A szakemberek abban is megegyeznek, hogy a munkaerőt nem csupán magasabb fizetéssel lehet helyben tartani. Legalább ennyire fontos a vállalaton belüli megbecsülés, a továbbképzések lehetősége, a munkahelyi jó közérzet biztosítása. Hogy a cég kimutassa, elégedett a dolgozójával és számít rá. És a megbecsülés nem egyetlen, kizárólagos módja a fizetésemelés! Számos más lehetőség is létezik, amellyel a munkaadók kimutathatják és erősíthetik akár csak egyes munkavállalók iránti megelégedésüket, további együttműködési szándékukat. Egy ajándék wellness utalvány is megfelelő eszköze ennek!

 

Remek ajándék

Mi is lehet alkalmasabb a dolgozó elkötelezettségének növelésére, mint egy olyan céges ajándék, amelyet nemcsak egyedül, hanem a családjával együtt használhat fel. Elismerve ezzel azt is, hogy a vállalat iránti lojalitás olykor bizony áldozathozatal a családdal szemben. Egy hétvégére szóló szállodai ajándékutalvány kiváló lehetőség a fenti szándékok kifejezésére! Egy ajándék wellness utalvány tökéletes meglepetés a kollégák számára.

 

Ajándék wellness utalvány – Ajándékozzon élményt!

Noszvaj az ország egyik legtisztább levegőjű települése, az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa itt, romantikus környezetben, kiemelkedő családbarát szolgáltatásokkal várja vendégeit az év minden napján. Kastélyszállónk az angol vidéki kúria stílusának megfelelően került berendezésre, több mint négyhektáros őspark ölelésében fekszik. Különleges kalandokat, családi wellness élményeket éppúgy kínálunk, mint a nyugodt pihenés lehetőségét. Nálunk mindan a vendégekről szól! Ajándékozzon élményt szeretteinek, munkatársainak Ön is, egy ajándék wellness utalvány segítségével lehetséges!

 

Ajándék wellness utalvány a szervezés terhe nélkül

Egy ajándék wellness utalvány nagyszerű alap egy későbbi közös családi pihenés megtervezéséhez. Az ajándék wellness utalvány a megadott időszakon belül – a szállodával történt előzetes egyeztetést követően, a foglaltság függvényében – bármikor beváltható. Egyeztessen kollégáinkkal, és válasszon az egyedi ajánlatok közül, egy sor kiegészítő szolgáltatás, kedvezményes wellness csomag áll rendelkezésére. Megrendelés esetén a foglalási díj átutalását követően az akár személyre szóló, nevesített utalványt postán vagy e-mailben küldjük el a kért címre, így az ünnepélyes átadásról már Ön gondoskodhat. Döntsön minél előbb, és szerezzen kellemes meglepetést kollégáinak, szeretteinek ajándék wellness utalványunk segítségével!
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Babaúszás: több, mint pancsi
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
Csiri-biri csomagajánlat
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Pihentető Lombhullató
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Téli élmények
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Álarcos Szilveszter
174 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Karácsonyi Csoda
149 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjszaka
 
Szünidei Kalandok
 
NYÁRI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 2019.
99 800 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLDOTT ADVENT
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
VARÁZSVAKÁCIÓ
34 900 Ft/ 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 1 éjtől
 
Kastély Kalandok
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Velünk mókáznak nagyiék is!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Táncoló falevelek
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjtől
 
NYERŐ PÁROS SZINGLIKNEK
94 900 Ft / 2 Select szoba / 2 éjtől
 
Mikulás Móka
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X