Összefoglaltuk 3 jelentős érvvel, hogy miért jó egészségünkre a wellnessezés!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

A wellness pozitív hatásai


Testi-lelki felüdülés az Oxigén Hotelben

 

Ha megunta a monoton hétköznapok hajtását. Ha úgy érzi szüksége lenne egy tartalmas kikapcsolódásra, vagy egy kis kényeztetésre, akkor megtalálta a tökéletes helyszínt! Szeretettel várják Önt és kedves hozzátartozóit szakképzett kollégáink, akik gondoskodnak a teljes testi-lelki felüdülésükről!

A wellness pozitív hatásai

A wellness pozitív hatásai

 

A mindennapokban ért stressz, a szennyezett környezet, az egészségtelen táplálkozás túlságosan megterheli szervezetünket, ezért időnként elengedhetetlen a wellness-szolgáltatások igénybevétele. Ha gyerekkel inulnak útak a szülők egy kis wellnessre, félő, hogy nem tudnak elég minőségi időt fordítani a pihenésre, hiszen a kicsikkel folyamatosan foglalkozni kell.

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa remek választás, ha a család egy wellness hétvége keretein belül pihenné ki a fáradalmait, hiszen tudjuk, hogy a szülőknek is szükségük van egy kis pihenésre, így amíg a felnőttek a wellness szolgáltatásokat élvezik, addig a piciket igény szerint animátorok szórakoztatják színes programokkal. A szülők tökéltesen ki tudnak kapcsolni a külön tölött idő alatt, hiszen biztosak lehetnek benne, hogy a gyerekek jó kezekben vannak. 

 

 

Cikkünkben összegyűjtöttünk három jelentős érvet amellett, hogy miért érdemes ellátogatnia egy pihentető, testet-lelket gyógyító wellnessre Noszvajra, az Oxigén Wellness Hotelbe.

 

Levezeti a stresszt

 

Egy pihentető wellness igazi feltöltődés a testnek és a léleknek is egyaránt. A mindennapos munka egyre fokozza a szervezetünkben felgyülemlett stresszt, ami igazán káros egészségünkre hosszú-, de sajnos már rövidtávon is. A stressztől folyamatosan fáradtnak, kimerültnek érezzük magunkat, amely miatt kedélyállapotunk is folyamatosan romlik. Ezért fontos, hogy időnként kellőképp levezessük a stresszt, amelyre nehezen találnánk jobb lehetőséget egy vidéki wellness hétvégénél.

 

Nálunk Noszvajon az Oxigén Hotelben a pihenés minden formáját megtapasztalhatja, hiszen rengeteg wellness és spa lehetőség közül válogathat kedve szerint. Olyan szolgáltatásokat kínálunk kedves vendégeink számára, melyeket egyedül, de esetleg párban is élvezhetnek. Az itt eltöltött napjaikat tibeti hangtál és ZEN meditációval, chikunggal, gerinctornával, különféle szaunaprogramokkal és frissítő masszázsokkal tesszük élvezetesebbé. A wellnessrészlegünk úszómedencéjéből vagy pezsgőfürdőjéből a körülöttünk lévő park pazar panorámáját is megcsodálhatják.

 

Méregteleníti a testet

 

A rohanó, stresszes hétköznapok során hajlamosak vagyunk mindenféle egészségtelen étellel és itallal telíteni szervezetünket. Időnként szükség van arra, hogy egy méregtelenítő kúrát végezzünk testünkön, amelyre remek lehetőséget nyújt wellness szolgáltatásunk. A szaunázás során bőrünk pórusain át távoznak a méreganyagok a verejtékezés következtében. Vendégeink figyelmébe ajánljuk gőzkabinunkat, finn-, és infraszaunáinkat. Masszázs által pedig fokozódik az anyagcsere és gyorsabban ürülnek ki a káros anyagok.

 

A méregtelenítés napján ajánlott valamilyen sportolási tevékenységet is végezni, hiszen ilyenkor beindulnak az anyagcsere folyamatok. Nálunk Noszvajon, az Oxigén Wellness Hotelben igazán üde, friss levegőn, könnyedén átmozgathatja egész testét egy szaunázás előtt.

 

Séfjeink az egészséges ételek elkészítéséről gondoskodnak. Nem kell attól sem tartania, hogy a wellness hétvége során nem talál majd ínyére való, laktató, egészséges ételt!

 

Gyógyító hatással bír

 

Az előbb levezetett érveken túl még számos jótékony hatással bír az egészségre a wellness fürdőzés is. A meleg víz testileg és lelkileg is igazi feltöltődést jelent az egész szervezet számára. Az imént említett méreganyagok eltávolítását gyorsítja a meleg víz, továbbá serkenti a vérkeringést. Ezáltal testünk sejtjei folyamatosan friss oxigénhez jutnak, így könnyebben eltűnik és nehezebben alakul ki a nők rettegett ellensége, a narancsbőr.

 

Az exkluzív ZEN Spa úszómedencénk igazán különleges élményt nyújt a kalandorok számára. Különleges úszómedencénkben úgy érezheti magát, mintha egy japán hegyi tóban úszna. A kősziklára emlékeztető kialakítás természetes hatást nyújt, ahonnan vízesés szerűen csordogál a frissítő víz. A medence úszásra is alkalmas, de a gyermekekre is gondoltunk egy sekélyebb rész kialakításával.

 

Élje át Ön is a wellness nyújtotta szabadságot!

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa wellness hotelben minden szolgáltatást megtalál, amelyre csak szüksége lehet. Szeretettel várjuk Önt és kedves családját az év bármely szakaszában. Látogasson el hozzánk az őszi-téli időszakban egy beltéri wellnessezésre, vagy a tavaszi-nyári melegben egy kis kültéri kikapcsolódásra!Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Téli mese
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Fantasztikus Szilveszter
199 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éj
 
Szüretzáró Szünidő
119 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek ( 10 év alatti) /2 éjszakától
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csodás Magyarország
Kérjen ajánlatot a recepciós kollégáktól!
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Őszi Oxigén
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tél örömei
119 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől


Beszélgess Páfránnyal!
X