1

Gyerekek

Várunk titeket gyerekek !

Mi vagyunk az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa kis csapata, akik gondoskodunk arról, hogy egyetlen percre se unatkozzatok családi wellness szállodánkban, ahol minden perc csupa-csupa élmény. Heti 60 órányi vidám, sportos, kalandos, kreatív programmal várunk titeket a csodálatos és egészséges környezetben épült család-és bababarát szállodánkban, ahol minden a ti és szüleitek kényelmét szolgálja. Puha hó hullott, vagy éppen tűz a nap ez nekünk nem akadály, mi mindig kalandra készen indulunk a friss és kristálytiszta levegőre, fára mászni, hógolyózni, célba dobni, táncolni, sportolni, számháborúzni vagy éppen meglesni Kormi cica újszülött kismacskáit. Egy tálka tejecskének mindig örülnek! Láttátok már, hogy isznak a picurka cicák? Annyira cuki amikor csupa tej a csöpp kis bajszuk. Ha mégis túl hűvösre fordul az idő vagy zuhog az eső esetleg tikkasztó napsütés tör át a fák sűrű zöld lombjain, akkor is számtalan érdekes, vidám, kreatív játék vár titeket a szállodában. És mi természetesen ott leszünk, hogy játsszunk veletek. Készíthetünk ékszereket, különböző festési technikákkal gyönyörű képeket, madáretetőt, cicaházat barkácsolhatunk, ha éppen nem a medencében pancsoltok a kis barátaitokkal. Tudtátok, hogy egy szuper csúszdán a játszóházból egyenesen a szálloda parkjában, a játszótérnél landoltok? Ez a leggyorsabb út a szabadba, ahol rengeteg klassz játék vár benneteket!

Páfrány

Hahó srácok! Páfrány vagyok és itt lakom ebben az Eger melletti gyerekbarát szállodában, ami nagyon kalandos és klassz hely. Rengeteg kis barátom van. Minden nap jönnek ide gyerekek, hogy találkozzanak velem, hogy pancsoljanak a gyerek wellnessben és, hogy a mókus kalandparkban próbára tegyék ügyességüket, na meg pesze tengernyi vidám szórakozásért. Imádom a hatalmas puha ágyakat, ahová titokban néha bebújok egy kis szundikálásra, ha nagyon elálmosodok a sok játszás után.

De egy finom pihentető alvás után csak nyújtozóm egy nagyot és már sietek is a hallba, hogy találkozzak a gyerekekkel. Amíg várok rátok kicsit belekukkantok az újságokba is !


Szabadtéri játék és sport lehetőségek

Irány a hatalmas park csupa csábító gyerekbarát programmal!

Timi és Dóri mindig kész egy kis csapat gyerekkel kilépni a hotel kapuján, hogy a parkban vidám vetélkedőkre, különböző sportokra, kültéri ügyességi játékokra hívja minden kis  vendégünket Ők a gyerekek kedvencei, mert vidám, mosolygós természetük mellett, szakmai hozzáértésükkel és felelősségteljes, elkötelezett munkájukkal egyszerre járulnak hozzá a gyerekek vidáman töltött napjaihoz és a szülők nyugodt kényelmes pihenéséhez. Rengeteg játékkal, vetélkedővel, kreatív ötletettel és mókával várják a srácokat. Egyik legjobb barátjuk Páfrány a szálloda dinója, akivel ti is jónéhány alkalommal találkozhattok szállodánkban, hiszen már a megnyitás napján beköltözött hozzánk!

Amikor anya és apa wellness birodalmunkban vagy a fák hűs lombjai alatt relaxálnak vagy frissítő masszázsainkat élvezik, esetleg romantikus sétát tesznek a buja  zöld parkban  bátran bízhatnak titeket és tesótokat Mónikára aki igazi „tündér-keresztanyaként” bánik a gyerekekkel. Nálunk minden a családokért történik, hogy mindenki élményekkel feltöltve távozzon tőlünk az itt töltött boldog napok után és alig várja, hogy visszatérjen. Kalandoktól, kirándulásoktól, játékoktól kifáradt gyerekek és kipihent szülők, hát nem fantasztikus? A babák és kisgyermekek korának, mozgásfejlődésének megfelelő változatos, vidám foglalkozásokkal, kedves dalocskákkal, álmok birodalmába repítő baba mesékkel, színes, puha labdákkal, mesefigurákkal, végtelen türelemmel és kedves, szeretteli gondoskodással várja csöppségeket szakképzett baba gondozónk a hét minden napján 09:00 - 19:00 között. Szinte sehol máshol nem találkozhatnak a családok ilyen személyre szabott szolgáltatásokkal az üdülés ideje alatt.

Itt a Helyetek ! Családbarát wellness hotel meseszép környezetben

Célunk, hogy szülők és gyerekek minétl több időt töltsenek a természetben, amiből oly kevés látszik a városban. Nem úgy, mint nálunk! Itt a dombtetőn rubin-piros ribizli és gurulós, édes málna terem. A fákon kölyök mókusok, mint apró légtornászok ugrálnak ágról-ágra és színes, kis énekes madarak koncerteznek.Illatos tarka virágok hajladoznak a szellőben a harsány zöld fűszálak között. Ilyen meseszép táj öleli körül családi wellness szállodánkat.

 Mindenképpen ki kell próbálnotok nálunk a kalandparkot és ki ne hagyjátok a gyerek KRESZ parkot, mert jó móka ám mindkettő !

 • Strandröplabda pálya: fiatal szülők és tinédzserek kedvence. Ez egy jó móka és igényel némi fizikai állóképességet
 • Kábelkomp: nagyon jó mulatság, amikor kicsik és nagyobbacskák áthúzzák magukat a kábelkomppal a keskeny patakocska fölött,
 • Tábortűzrakó hely: a tűzzel nagyon kell vigyázni, csak felügyelet mellett szabad használni a tűzrakó helyet, de egy kis pillecukor sütögetés mindig jól összehozza a társaságot
 • Mókus kalandpark: az örök kedvenc. Itt minden gyerek próbára teheti ügyességét, bátorságát
 • Gyerek kresz park: ahol a közlekedési szabályokat játszva, észrevétlenül tanulják meg a gyerekek. Így növelve biztonságukat a későbbiekben, amikor már egyedül mennek a suliba
 • Lengő teke: pillanatok alatt vidám társaság gyűlik a lengőteke pálya köré minden nap. Nevetés közben nem is olyan könnyű pontosan célozni!
 • Óriás sakk: egy kis szellemi torna a szabadban. Nyertes kombináció! 
 • Játszótér: ergonomikus kialakítású, természetes anyagokból készült játékokkal hintákkal, mászókákkal, libikókával és hatalmas homokozóval ahol  olykor homokvárépítő versenyeketis rendezünk.

Meseút

A meseút a szabadidő tartalmas, vidám eltöltésének jegyében született. Alapgondolata, hogy a nyaralás, pihenés ideje alatt kötetlenül végigjárható kalandtúra keretein belül játékosan a mesék világán keresztül ismertesse meg az útonlévőket az adott tájegység (Noszvajon a palóc) hagyományos kincseivel, szellemiségével.

A meseúton végigkalandozó gyerekek és felnőttek az állomások végigjárásakor észrevétlenül részesülnek a mesehallgatás, az együtt munkálkodás, az önismeret és a képzeletet is megmozgató feladatok számos pozitív pedagógiai és lélektani adományában. Lehetőséget nyújt nem csak a szórakoztató időtöltésre de egymás alaposabb megismerésére a kapcsolatok elmélyítésére is.

Meseút részletei itt!  


Beltéri programok és játékok

Lehet forró nyár vagy hóesés nálunk egyetlen percre sem áll le a mókázás. 

Biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogjátok a naponta többször megrendezésre kerülő tematikus kézműves foglalkozásokat, ahol környezet barát eszközökkel és megoldásokkal alkothattok csudaszép képeket, kollázsokat, ékszereket és ezer apróságot. A közel 40 négyzetméteres kétlégterű, klimatizált Dínó játszóház az egyik kedvenc területe szállodánknak mindig kacagástól és gyerek zsivajtól zsong. Különféle kifestő füzetekkel, színes ceruzákkal és biztonságos játékokkal, apró hölgyek részére mini konyhával és pihe- puha plüss figurákkal, kicsiny úriemberek számára kisautókkal, építőkockákkal berendezett "vidámság zónánk" felügyelet nélküli. Itt találkozhattok minden nap Páfránnyal a világ legszelídebb dínójával, aki bekukkant mindenhová, ahol vidám gyerek kacagást hall. Esténként még az étterembe is!

Hogy a szüleitek mindig a közelükben tudhassanak titeket gyerek wellness birodalmunkban is létrehoztunk egy kreatív sarkot, ahol ha a lubickolás közben kicsit megpihennétek, szabadon engedhetik kreativitásotokat, mert színes ceruzák, festékek, csitt-csatt gyerek ollók, gyöngyök, gyurma és még rengeteg kézműveskedéshez való eszköz várja, hogy az apró kezek alól csodás alkotások kerüljenek ki. A legszebbeket a Dínó játszóházban kiállítjuk! Vízi készség és készség fejlesztő játékok tengerével várjuk az aktív mozgást előnyben részesítő kicsiket és nagyokat.

A gondtalan pancsolás érdekében baba boltunkban több méretben igénylehető úszópelenka, karúszó és úszógumi. Kifejezetten a pici gyerekek igényét figyelembe véve építettünk fel a japán gyermek fürdőkertet megidéző baba wellness világot. Benne babapancsolóval és gyermekmedencével valamint játszó pavilonnal, egyedileg állítható élmény elemekkel, vízi hintával és számos vízi játékkal. A közös lubickolás, játékos vizi készségfejlesztő feladatok az egyik legkedveltebb programjai kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Színes programjaitokról és a vidám szórakozásról minden nap animátoraink gondoskodnak.  A foglalkozások alkalmával még a szüleitek is gazdagodhatnak néhány könnyen énekelhető dallal, kézügyességet fejlesztő játékkal.

Gyerek wellness hurrá!
Bababarát szállodánkban A wellness élmények a picurkáknak is járnak!

Fűtött padok, gyermek aromaszauna, családi jacuzzi, baba és gyermek medencék - indulhat a pancsolás! Minden kisgyerek imádja utánozni a szüleit. Emlékeznek Önök is? Alig vártuk, hogy belelépjünk anyu tűsarkújába kislány korunkban, amikor nem vette észre, a kisfiúk pedig a fürdőszobai tükör előtt egy konyhaszéken billegve apát utánozták, ahogy borotválkozik. Vicces, kedves emlékeket idéző dolgok ezek, és komoly üzenettel is bírnak. Mégpedig azzal, hogy óriási hatással van a gyerekekre, amit a szüleik tesznek, amiket tőlük látnak. Akarva-akaratlanul de őket utánozzuk az élet számtalan területén. Belénk rögződnek bizonyos dolgok, gyakran kitörölhetetlenül. Hát ragadjuk meg ezt a tényt és hagyjuk, hogy gyerekeink lemásolják jobbnál jobb szokásainkat! Például azt, hogy testünknek és lelkünknek időről időre jár egy kis kényeztetés, harmónia, néhány felhőtlen, pihentető nap, amikor feltöltődik a szervezetünk pozitív energiával, friss életerővel.

A wellness élményeket már egészen picurka gyerekeinkkel is megoszthatjuk, átélhetjük, ők is élvezni fogják. És felnőttként életük rendszeres és természetes részévé válik, így őrizve meg egészségüket. Az OxigénHotel**** Superior Family & Spa ennek jegyében alakította ki wellness világát, hogy a kicsiket a szülők lépésről lépésre bevezethessék ebbe varázslatos, kellemes birodalomba. Élvezzék együtt a családi wellness varázst !

Kellemes langyos vízű baba és gyermek medencéinket wellness birodalmunk közepére terveztünk, épp oda ahol a családban, az anyukák és az apukák gondolataiban is elhelyezkednek a gyerekek. A központba, mert ők a legfontosabbak, a központba, hogy véletlen se téveszthessük szem elől őket, a központba mert a központi rész a wellness birodalmunk szíve. A medencék széléről színes csúszdákon siklanak a vízbe a srácok, a mennyezetről pedig baba hinták ereszkednek a víztükör fölé. Sok tarka - barka vízi játékkal maga a gyerek paradicsom, amit ide varázsoltunk, hogy a srácok épp úgy élvezzék a wellness nyújtotta kellemes felüdülést mint szüleik.

Egy pici wellness piciknek és nagyoknak

Aroma szauna gyerekeknek: a szauna élményéből semmiképpen sem szeretnénk kihagyni a gyerekeket. Gyermek aromaszaunával és naponta többször is gyermek szauna programmal várjuk Őket.  Vegyen részt gyermekével együtt a kényeztető herbálos vagy az illatos gyümölcsös szauna programunkon. Ahol a gyerekek miatt csak 40-45 Celsius fokosra fűtjük fel a gőzkabint.

Családi Jacuzzi: ahol  38 ° C-os pezsgőfürdő biztosítja a meleget, vicces buborékokkal és számos masszírozó fúvókával.. A gyermekek és szülők számára egyaránt kellemes a családi jacuzziban elidőzni.

Fűtött padok: nincs olyan gyerek, aki úgy érezné, hogy elkezdett fázni  picit a vízben, hiszen ugrálás, pancsolás közben ez észrevehetetlen. De amint ráül a fűtött padokra néhány percre azonnal érezni fogja milyen kellemes, egész testét átjáró megnyugtató, melengető érzés. Ahogy megtapasztalta ezt az érzést egyre gyakrabban tölt el néhány percet a fűtött padon barátaival, családtagjaival. Nem is csoda, jókat lehet nevetgélni jó társaságban jó „helyen”.

Kölcsönözhető eszközök

Bármihez támadjon kedve a családnak, szállodánk rengeteg kölcsönözhető sporteszközzel, játékkal, túrázáshoz és kiránduláskoz praktikus kiegészítővel és kényelmi eszközzel, valamint a babák szükségleteihez nélkülözhetetlen apróságokkal áll at ön rendelkezésére. Számunkra öröm, ha tökéletesen jól érzik magukat a nálunk kikapcsolódó családok.

Gyerekeknek:Babáknak:Szülőknek:
 • Gyermek kerékpárok
 • Rollerek
 • BMX kerékpárok
 • Kerékpár sisakok
 • Asztalitenisz ütők és labdák
 • Tollaslabda,tollas ütők
 • Kosárlabda
 • Kézilabda
 • Futball-labdák
 • Puha és műanyag golyók
 • Szánkó
 • Homokozó játékok
 • Babakocsi
 • Babahordozó
 • Babaágy
 • Babaágynemű (anti allergén mosószerrel mosva)
 • Vízmelegítő
 • Cumisüveg melegítő
 • Pelenkázó és pelenka
 • Pelenkás vödör
 • Babakád
 • WC-ülőkeszűkítő
 • Babafürdető
 • Éjjeli lámpa
 • Eetetőszék
 • Ülésmagasító
 • Légzésfigyelő
 • Baba monitor
 • Nordic Walking túrabot
 • Hátizsák
 • Piknik takaró
 • Felnőtt mountain bike
bezárás